Blog

FLORALIA  2018

Vrijdag 15 juni werden de planten op de scholen beoordeeld door een jury.

Op alle scholen stonden de planten buiten het lokaal uitgestald.

Alle waren voorzien van een voor- en achternaam. De jury was blij verrast dat de meeste plantjes flink waren gegroeid en zo mooi bloeiden. De leerkrachten verdienen een compliment omdat zij ondanks alle drukte hun kant van de organisatie prima hebben verzorgd.

Op woensdag 20 juni kwamen de 2 kinderen met de groenste vingers van iedere school naar het Buitencentrum om in het bijzijn van familie, vrienden en vriendinnen de gouden of zilveren medaille in ontvangst te nemen. Zij kregen deze uitgereikt door Mevrouw J. van de Merwe, voorzitter CNME en Mevrouw M. Odink , eigenaresse van tuincentrum Odink. Daar zijn de geraniumstekken gekocht .
Jan Stokvis van basisschool Jan Barbier ontving tevens een 1e prijs beker omdat hij de allermooiste pelargonium van alle kinderen had gekweekt. Voor Jayden Plomp van de Rietslenke was de 2e prijs beker. De kinderen uit groep 6 van basisschool Jan Barbier hebben echt een klasse prestatie geleverd. Hun plantjes kregen gemiddeld het hoogste cijfer. Zij ontvingen daarvoor de Kampioen Schoolfloralia beker, voor in de prijzenkast van hun school. Het CNME bedankt alle leerkrachten, de juryleden Mevrouw G. Renting, de heren P. Linnaerts en H. Kremers, de kinderen en de ouders voor hun bijdrage. Het was weer een zeer geslaagd project.

Namens het CNME-team gemeente Hellendoorn

No Comments

Post a Comment

Om spam tegen te gaan, willen we u vragen deze rekensom te maken *